fredag den 11. april 2014

Din krop

Dette indlæg vil komme til at handler om kroppen og dens former. her vil der også stå hvad for noget tøj der klæder hvem. En let måde at finde ud af det på er at tage bogstavs metoden, ved at kigge på billeder, samt teksten til hvert billede, kan du finde din krops form, også kan du se hvad for noget tøj der klæder den.
Når jeg er ude og shoppe med mine veninder bruger jeg til tider det her billede, for vi har alle forskellige krops former, og hvis man skal finde tøj til en anden er man nødt til at kende krops formen.

H-Figur

En H-figur har som regel kvinder, hvis hofte- og skuldervidde er næsten den samme. Kvinder med en H-figur har oftest en smal talje og en krop uden specielle særpræg. Køber du en bikini, passer begge dele normalt i samme størrelse.
Vælg helst lige snit og undgå taljeformede overdele og fantasifulde detaljer. Klare linjer og snit passer meget godt til dig. Bukser med smalt snit som Slim Fit og hoftebukser er lige så godt som overdele med V- og rundudskæring.

A-figur

Kvinder med en A-figur har smallere skuldre i forhold til hofterne. Køber du en bikini, har du normalt brug for en overdel, der er et nummer mindre end bikinitrusserne.
Du bør derfor fremhæve din slanke overkrop og bortlede opmærksomheden fra hofterne. Vælg helst vidde overdele med mønster. Dine bukser og nederdele bør have dæmpede farver og have et smalt snit. Undgå accessories i hoftehøjde. Jeanstyper som bootcut og bukser med slag er mest velegnet.

V-figur

Kvinder med en V-figur har i modsætning til kvinder med en A-figur smalle hofter i forhold til skuldrene. Svømmere har ofte sådan en figur. Køber du en bikini, skal overdelen ofte være større størrelse end bukserne.
For at vælge det rigtige tøj, skal du helst vælge lange overdele med V-udskæring, da de får dine skuldre til at virke smallere. Til kvinder med en V-figur passer bukser og nederdele med mønster og lyse farver bedst. Her er målet at understrege hofterne og således bortlede opmærksom fra skuldrene. Jeans som bootcut og hoftebukser er derfor særligt velegnede.

X-figur

Kvinder med en stor barm, runde hofter og en smal talje har en X-figur. Lige som ved H-figuren har de brug for den samme størrelse til bikinioverdel og bikinibukser.
Kvinder med en X-figur kan normalt gå i alt slags tøj. Her er målet at understrege hele figuren vha. tøjet. Vælg derfor detaljerede overdele og figurbetonede bukser som f.eks. jeans med Slim Fit eller Bootcut snit. Jeans med høj talje understreger den kvindelige figur.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar